Industriegebouw EW

Industriële Hal project Sint-Truiden

Het terrein situeert zich binnen een nieuwe KMO-zone die als hoofdactiviteit verwerking, productie, onderzoek en ontwikkeling toelaat. Het bedrijf dat hier gevestigd is houdt zich hoofdzakelijk bezig met elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen.

Het complex bestaat uit een industriehal met een kantoor. In de productiehal met magazijn worden geprefabriceerde elektrotechnische installaties samengesteld. Op het gelijkvloers van het kantoorgedeelte bevinden zich voorzieningen voor de arbeiders van de werkplaats en een open inkomhal. Het verdiepingsniveau is ingedeeld in een privé-kantoor, administratieruimtes, bergplaats en sanitair.

Het volledige bouwprogramma is ondergebracht in een compact rechthoekig volume met grote raamopeningen in de gevels en een bouwhoogte van 8m. De verschijningsvorm van het volume is gelijkwaardig voor alle gevels in materiaal en ruimtelijk uitzicht. Een hoekuitsprong van de gevel op het gelijkvloers accentueert de inkom van het bedrijf en zorgt met een belettering op de gevel voor de identiteit. Het onderscheid tussen werkplaats en kantoor is niet zichtbaar in de verschijningsvorm waardoor het bedrijf een harmonisch geheel vormt in de omgeving.

Project Naam

Typologie

Bouwjaar

Status

Ligging

Industriegebouw EW

Industriegebouw

2016

Voltooid

Schurhovenveld, Sint-Truiden

Project Naam

Industriegebouw EW

Typologie

Industriegebouw

Bouwjaar

2016

Status

Voltooid

Ligging

Schurhovenveld, Sint-Truiden